Фото фони для фотостудії

11.04.2017

Фото фони для фотостудії

При фотосесії дуже важливим елементом являється фон для фото. Використовуються різні фони, як по вибору матеріалу, так і по кольоровій палітрі. В залежності від умов фотосесії, її стиля та призначення, необхідно підбирати різні види фонів. Саме фон може як прикрасити фотографії, так і зіпсувати їх, тому вибір необхідно робити правильно.

Вибір фону

Вибираючи фон для фотостудії, фотографи дотримуються основних критеріїв відбору:
  • розмір в складеному та розкладеному стані;
  • колір;
  • матеріал виготовлення.
Розмір в складеному стані необхідний для виїзних фотосесій, коли фон підлягає транспортуванню. Фон повинен мати невелику вагу та вміщатися в сумку, щоб поїздка до необхідного місця була легкою та приємною.
Колір може бути однотонним, а також виготовляють різнокольоровий фон. Якщо Ви хочете купити різнокольоровий фон, то треба мати на увазі, що в цьому разі визначають колір, який використовується найчастіше.
Купуючи фон, треба детально приділити увагу розміру в розкладеному стані. Розмір фону не може бути меншим, низ розмір моделі, яку фотографують. Якщо необхідний фон для портретних зйомок, то його оптимальна ширина становить 1,5 – 2 метри. Якщо модель будуть фотографувати в повний зріст, то необхідно придбати фон с шириною 2,5 – 3 метри, а довжиною – 5 метрів.

Використання матеріалів

Найбільш важливим питанням при покупці фону становить вибір матеріалу. Може бути паперовий фон для фотостудії, фон із матерії, вініла, нетканий, пластиковий. Кожний матеріал має недоліки й гідності, а також підходить для різних типів зйомки.
Паперові фони являються одноразовими, матерія та вініл – навпаки використовуються багато разів. В професіональних фотосесіях потрібні такі фони, які будуть ідеально кластися на поверхні, не мати текстурного малюнка та недоліків в зовнішньому вигляді.


Просмотров: 1360

Счетчики