Постійне студійне світло. Джерело постійного світла.

04.05.2017

Невід’ємною частиною студійної фотосесії є освітлення, без котрого неможливо виповнити красиві та якісні фотографії. Успіх і стиль фотосесії на 80% залежить від вибору освітлення. Воно може бути виповнено за допомогою постійного джерела світла, а також імпульсного джерела.

Постійне освітлення дає змогу в фотографіях робити акцент на ті елементи, які необхідні для тих або інших фотографій. Так, за одну фотосесію с використанням різного освітлення, ви зможете підкреслити або ніжні жіночі риси обличчя та фігури, або стійкість та мужність чоловіка.

Якщо ви хочете придбати постійне студійне освітлення, необхідно вибирати тільки кращі марки, які вже завоювали світове признання. Наприклад, Lishuai, Falcon, Fotobestway, HyundaePhotonics, F&V.

Постійне освітлення працює в непереривному режимі роботи, тому на протязі всієї фотосесії об’єкт знімання буде якісно освітлюватися. Джерело постійного світла може біти різним:


  •         лампи накалювання або денного світла;
  •          галогенні лампи;
  •      флуоресцентні лампи
  •         LEDосвітлення.
  
       

              Переваги використання постійного освітлення

Комплект постійного освітлення має як переваги, так і недоліки. Якщо їм буде користуватися новачок, то ці пристрої будуть ідеальним варіантом. За допомогою даного виду освітлення, можна швидко і без проблем виставити кольорову схему та робити серійну швидкісну зйомку.

Обладнання все частіше використовується при зніманні відео, кліпів, фільмів. Воно являється недорогим варіантом та економить електроенергію (якщо використовуються лампи LED). При фотосесіях часто також має місто галогенне освітлення, тому що в ньому можна легко змінювати баланс білого.

Постійне студійне світло, купити яке можливо в інтернет-магазині ВКТ, буде для Вас вигідним вкладом грошей, корисним при роботі.


Просмотров: 1430

Счетчики